Vrei să fii distribuitor EMT?

Trebuie doar sa ne contactezi si vei beneficia de urmatoarele avantaje:

Expert Moldova Trading este o companie cu o experienta de 25 de ani în cadrul vânzarilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ. Expert Moldova Trading promovează valori esenţiale precum profesionalism, responsabilitate, spirit de echipă, implicare, angajament, integritate. EMT® este marcă înregistrată, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica şi distinge produsele proprii.

Calitate la preturi accesibile

Suntem un partener complet, aşa încât alături de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achiziţiile realizate să reprezinte o experienţă cât mai plăcută. Sunt disponibile servicii de instalare, reparaţii şi întreţinere utilaje.

Suport continuu

Partenerii nostri beneficiaza de suport continuu din partea noastra, atât din punct de vedere tehnic, cât si în perioada pre si post vânzare.

Comision atractiv

Multumirea partenerilor nostri este foarte importanta pentru noi de aceea am stabilit un comision atractiv pentru cei care ne ajuta sa facem cunoscut brandul EMT.

Produsele achiziţionate din magazinele noastre fizice şi online beneficiază de garanţie de 24 de luni la persoane fizice şi 12 luni la persoanele juridice, respectarea politicii de retur, livrare promptă și transport gratuit.

Completeaza formularul pentru a ne deveni partener: